CLASS SCHEDULE

Monday
Time Class Duration Instructor
05:30 AM Yoga: Vinyasa 60mins Marianne
08:30 AM Trifecta 60mins Shelley
09:30 AM Zumba 60mins Sandra
10:30 AM Pump 45mins Danielle
05:00 PM Piloxing 60mins Melanie
06:00 PM Zumba 60mins Kristin
07:15 PM Yoga: Vinyasa 60mins Milly
Tuesday
Time Class Duration Instructor
05:30 AM Faith & Fitness 60mins LG
07:00 AM Core/Stretch 60mins Anu
08:30 AM Yoga: Vinyasa 60mins Milly
09:30 AM Gym Jab 60mins Lynn
10:45 AM Zumba Gold 60mins Melissa
01:00 PM Yoga 60mins Marianne
05:00 PM HIIT 60mins Victoria
06:00 PM Pump 60mins Danielle
07:15 PM Trifecta 60mins Grace
Wednesday
Time Class Duration Instructor
08:00 AM Pump 45mins Danielle
09:00 AM Pump 45mins Danielle
10:00 AM Zumba 60mins Melissa
11:00 AM Yoga: Yin 60mins Ellen
06:00 PM Burn and Build 60mins Janette
Thursday
Time Class Duration Instructor
05:30 AM Faith & Fitness 60mins LG
08:30 AM Six Pack 30mins Abby
09:00 AM Zumba Strong 60mins Lisa
09:30 AM Tread-N-Shed 60mins Abby & Chelsea
10:00 AM Yoga: Beginner 60mins Marianne
05:30 PM Buns N Guns 30mins Victoria
06:00 PM Six Pack 30mins Victoria
06:45 PM Yoga: Yin 75mins Marianne
Friday
Time Class Duration Instructor
08:00 AM Turbo Kick 60mins Anna
09:00 AM Pilates 60mins Carolyn
10:00 AM Burn and Build 60mins Janette
11:00 AM Zumba 60mins Sandra
12:15 PM Boomers 60mins Christine
Saturday
Time Class Duration Instructor
08:30 AM Buns N Guns 30mins Janette
09:00 AM Six Pack 30mins Janette
09:30 AM Zumba 60mins Lisa
11:00 AM Yoga: Yin 60mins Ellen
Sunday
Time Class Duration Instructor
10:00 AM Turbo Kick 60mins Abby
11:00 AM Yoga 60mins Anu